Kuidas lubada tellijatele Facebookis

Uus Facebooki tellimuse valik võimaldab teil jagada teatud sisu avalikkusega, kes otsustab teie profiili tellida, ilma et peaksite teie privaatsust ohtu seadma. Tegelikult saate nüüd oma sõpradele ja perekonnale avaldada publiku ja muid isiklikke ja privaatsemaid uuendusi. Facebooki kasutajate lubamine teie profiilile tellimiseks on väga lihtne, kui sa ikka ei tea, kuidas seda teha, siis me õpetame teile.

Teil on vaja:
  • Internetiühendusega arvuti.
  • Facebooki konto.
Järgmised sammud:

1

Juurdepääs oma Facebooki kontole ja avage parempoolses ülemises osas rippmenüü, et valida "Konto seaded".

2

Kui olete seadete menüüsse sisenenud, leidke end ekraani vasakul pool asuvast piirkonnast ja klikkige „Abonendid”.

3

Kuna see on uus valik, peate kontrollima valitud kasti, et võimaldada tellijatele oma Facebooki konto .

4

Nüüd, kui olete tellimused aktiveerinud, saate neid ka vastavalt oma eelistustele konfigureerida. Te saate valida, millist avalikkust teie postitusi näha või neid kommenteerida ("Sõprade sõbrad", "Avalik" ...)

5

Kui olete protsessi lõpule viinud, võivad inimesed, keda te pole lisanud, näha võimalust tellida teile oma kaanepildi all, sarnaselt lisatud pildiga.

6

Oma abonentidega suhtlemiseks peate oma väljaande privaatsust ainult muutma, klõpsates maailma oma riigi all.

Nõuanded
  • Saate näha, kui palju inimesi on teie värskendusi tellinud, klõpsates kaanepildi all olevat rippmenüüd.